Simona Amânar este în doliu! O rudă apropiată a murit în tragicul accident din Spania

23 iulie 2014 16:14   Național
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Simona Amânar trece prin clipe de graoză. Mătuşa ei a murit în accidentul tragic de pe autostrada din Spania. Sportiva a postat pe reţeaua de socializare un mesaj plin de durere.

Simona Amânar este devastată. Vestea morţii tragice a Adrianei Damian, mătuşa din partea soţului, a luat-o pe nepregătire. Fosta gimnastă a aşternut câteva rânduri pe pagina ei de Facebook în care îşi plânge ruda dispărută în accidentul din Spania. 

"Am aprins o lumânare... Privesc spre flacăra ei îngânând o rugăciune pentru un suflet drag. Azi noapte, mătuşa mea, Adriana Damian, se afla în drum spre România. Se întorcea din Spania, de la fiica ei şi a suferit un accident. Microbuzul în care se afla ea, împreuna cu alte suflete nevinovate a fost lovit de un tir şi a luat foc. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace şi condoleanţe familiilor îndoliate!!", a scris fosta gimnastă pe reţeaua der socializare.

Adriana Damian avea 51 de ani, era din Timisoara, şi se întorcea în ţară dintr-o vizită de trei săptămâni pe care o făcuse fiicei sale, care locuia în Spania.

Mai multe