Sinucidere la staţia de metrou Apărătorii Patriei. Salvatorii au găsit victima pe peron

22 februarie 2019 10:23   Național
Ultima actualizare:

Un nou incident grev a avut loc la metrou, vineri dimineață. O persoană a fost lovită de tren în stația Apărătorii Patriei. Nu se cunosc pentru moment detalii cu privire la starea şi identitatea victimei. Din primele informații reiese că ar fi vorba de o sinucidere.

O persoană a fost lovită de tren, vineri, în stația Apărătorii Patriei. Traficul este îngreunat pe magistrala Berceni - Pipera.

Potrivit celor de la ISU București-Ilfov victima este vorba despre un bărbat, în vârstă de 67 de ani, pe care salvatorii l-au găsit pe peron.

”Este conștient și a fost transportat la spital. Deocamdată, nu știm ce a pățit. Cert este că apelul la 112 a intrat cu tentativă de suicid. A fost lovit de metrou, a rămas sub metrou, a trecut pe celălalt fir, tot cu gândul de suicid, dar a fost scos de martori, iar cei de la SMURd l-au găsit pe peron”, ne-au mărturisit surse oficiale.

Se vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din stație

Oamenii legii continuă verificările și vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.Conform reprezentanților Metrorex, la aceasă oră traficul a fost reluat și se circulă normal.

Și nu este sigurul caz de acest gen. La 31 ianuarie, o femeie s-a sinucis tot la Apărătorii Patriei. 

De altfel, în 3 ianuarie, o persoană a murit la stația "Piața Romană", la o zi după ce un tânăr a încercat să se sinucidă la stația "Costin Giorgian".

Mai multe