Sinucigaş salvat de câine

13 ianuarie 2015 0:05   Național
Ultima actualizare:

A încercat de câteva ori să se sinucidă, dar de fiecare dată a fost salvat de trecători. Hotărât să-şi ia viaţa, bărbatul de 63 de ani a mai avut, sâmbătă, o tentativă. S-a aruncat în râul Mureş, însă de data asta a fost salvat de un câine.

Zicala ”Câinele este cel mai bun prieten al omului” a fost demonstrată încă o dată. Un patruped a salvat viaţa unei persoane care se afla la un pas de înec. S-a întâmplat, sâmbătă, în parcul Europa, din Arad, unde proprietarul unui câine din rasa Beagle şi-a scos animalul la plimbare. La un moment dat, câinele a început să devină agitat. Lătra, fugea spre malul Mureşului, apoi către stăpân, apoi din nou spre râu. Curios, poprietarul s-a dus să vadă ce îl agită pe animal. A rămas şocat când a văzut că un bărbat era în apa adâncă până la gât şi nu se mai putea mişca din cauza temperaturii foarte scăzute a apei. A chemat ajutoare, iar în scurt timp un echipaj SMURD şi mai mulţi jandarmi au venit la faţa locului şi l-au scos din apă pe bărbat.

Încercase de mai multe ori să-şi ia viaţa

Omul de 63 de ani abia se mai putea mişca. El a primit îngrijiri medicale şi este în afara pericolului. Familia bărbatului, alertată de cele întâmplate, spune însă că nu este pentru prima dată când acesta încearcă să-şi ia viaţa. A aflat că este grav bolnav şi nu mai vrea să trăiască. Până acum a avut mai multe tentative de sinucidere, dar de fiecare dată a fost salvat de alţi oameni, scrie aradon.ro. Rudele spun că este o minune că şi de data asta a scăpat cu viaţă, mai ales că cel care l-a salvat este un câine. ”Dacă mai stătea în apă câteva minute, ar fi murit. Intra în hipotermie şi nu mai putea fi salvat”, au spus salvatorii. 

Mai multe