Situație incredibilă la Iași. Amanta cere despăgubiri de la soția înșelată pentru că i-ar fi stricat imaginea pe Facebook

6 mai 2021 17:42   Național
Ultima actualizare:

O femeie din Iași cere despăgubiri în instanță soției iubitului său pentru ca i-ar fi stricat imaginea pe Facebook. Tupeul a costat-o, însă, pe amantă, ea fiind acum cea bună de plată.

Povestea de dragoste între soțul infidel și amantă a început spre finalul anului 2015, când acesta i-ar fi făcut cadou 300 de euro. Apoi, întâlnirile dintre cei doi au fost tot mai dese și a fost doar o chestiune de timp ca soția înșelată să afle despre escapadele consortului, scrie Ziarul de Iași. Escapadele celor doi au ieșit la iveala abia după câteva luni.

I-a cerut femeii să-i lase soțul în pace, însă, aceasta nu numai că a refuzat ci a început s-o bârfească în diverse cercuri, postând în poziția de victimă.

Amanta a dat în judecată soția înșelată. Ce a cerut în instanță

Soția a încercat să se apere și a postat pe pagina ei de socializare că amanta profită de soțul ei pentru bani.

Acest aspect a enervat-o la culme pe amantă care s-a adresat instanței și a cerut despăgurbiri pentru că i-ar fi fost afectată imaginea.

Pe lângă daune morale, amanta a cerut şi ca rivala sa să publice sentinţa pe cheltuiala proprie într-un cotidian local şi pe pagina sa de Facebook.

În acţiunea depusă la Tribunal, amanta a precizat că în octombrie 2018, soția înșelată a afirmat pe pagina sa de Facebook că ar fi avut relaţii extraconjugale cu soţul acesteia pentru a obţine bani. Astfel, i s-ar fi conturat imaginea unei persoane imorale, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă.

În replică, soția a susţinut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro. Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta.

Femeia ar fi aflat de relaţia extraconjugală a soţului său în 2016 și i-ar fi cerut amantei. să înceteze această relaţie, dar ea a refuzat. Mai mult, amanta ar fi început să o bârfească, pozând în victimă. Acesta ar fi fost motivul pentru care a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său, pentru a dovedi realitatea.

Magistrații au decis ca amanta să achite cheltuieli de judecată

Magistraţii Tribunalului şi-au conturat o imagine clară asupra faptelor după ce au lecturat postările de pe Facebook incriminate. "Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop. Este adevărat că postarea pârâtei afirmă acest fapt, dar instanţa apreciază că atitudinea reclamantei este cea care a provocat situaţia.

Pârâta, la rândul său, a fost pusă într-o situaţie neplăcută în ceea ce priveşte viaţa de familie şi imaginea în comunitate”, au precizat judecătorii.

Magistrații au mai arătat că amanta, ”încălcând normele nescrise ale conduitei morale, şi-a asumat riscul de a fi supusă unor comentarii în situaţia în care relaţia extraconjugală ar ajunge la cunoştinţa unor alte persoane”, însă nu reiese, din conținutul postărilor faptul că soția ar fi avut intenţia de a denigra.

”Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei", au apreciat judecătorii.

Astfel, magistrații au decis respingerea acţiunii şi obligarea amantei la plata a 4.000 de lei drept cheltuieli de judecată, în favoarea soţiei înşelate.

Scandalul nu se termină, însă aici. Sentinţa dată de Tribunal a fost atacată de amantă în faţa Curţii de Apel. Această instanţă a amânat luarea unei decizii definitive pentru data de 19 mai.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Ea este amanta secretă pentru care Nelu Ploieşteanu şi-a părăsit familia!

Alexandru Ioan Cuza, o viață plină de vicii. Cine e amanta pe care a adus-o acasă, lângă soție, și care apoi l-a trădat fără milă

Mai multe