Slalom cu mașinile printre stâlpii din mijlocul drumului. Situație bizară într-o comună din Iași

1 februarie 2021 7:41   Național
Ultima actualizare:

Ca la noi la nimeni! Şoferii care trec pe strada Petalelor din comuna Ciurea (Iași) sunt nevoiţi să facă slalom printre stâlpii lăsaţi în mijlocul drumului, din cauza unor neînţelegeri.

Totul a pornit din momentul în care compania de electricitate a extins iluminatul stradal, iar în zonă erau construite foarte puţine case.  Printre primii proprietari de pe strada Petalelor se număra Corneliu M., iar compania de electricitate şi-a luat drept reper gardul acestuia, scrie adevarul.ro. 

Cu timpul, în zonă s-au construit mai multe case și s-a luat decizia de a se mări strada, pe care încăpea doar o maşină.  Majoritatea proprietarilor au căzut de acord să renunţe la câţiva metri din suprafața curții, astfel că şi-au retras gardurile pentru a mări strada, cu excepţia lui Corneliu M., care a refuzat cu îndârjire. Cătălin Lupu, primarul comunei, susține că nu poate face nimic, dacă proprietarul nu vrea să doneze o bucată de teren, arată bzi.ro. ”Nu renunţ la nici o bucată de pământ. Și așa mi se pune praful pe geamuri, nu încurc eu lucrurile. Ar putea lua în calcul să pună stâlpii pe partea stângă, pentru a fi în linie dreaptă. Să găsească o soluţie!”, spune, categoric, Corneliu M.

Mai multe