ŞMECHERI DE BANI GATA. Nepotul lui Gigi Becali a ajuns la Poliţie după ce a şicanat un şofer în trafic

22 iulie 2013 11:04   Național
Ultima actualizare:

Sunt plini de bani, conduc maşini luxoase şi se cred mari şmecheri, indiferent de împrejurare, chiar şi la volan. Este şi cazul nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, care, duminică, a şicanat un şofer în trafic.

Incidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucureşti, informează Mediafax.

Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, şi Iulian Lambru, care conducea o maşină Bentley, s-au şicanat în trafic cu şoferul unui Volkswagen Golf, care se întorcea la Bucureşti împreună cu familia.

După ce a intrat în Bucureşti, şoferul autoturismului Volkswagen a oprit în faţa Secţiei 13 Poliţie.

Geambazi şi Lambru l-ar fi urmărit pe şoferul autoturismului Volkswagen până în faţa secţiei de poliţie, unde, spune acesta, unul dintre ei i-ar fi dat cu piciorul în autoturism, potrivit unor surse din cadrul poliţiei capitalei, citate de Mediafax.

Şoferul autoturismului Volkswagen Golf, în vârstă de 33 de ani, a refuzat să facă plângere şi le-a spus poliţiştilor că este bulversat şi vrea să se mai gândească în zilele următoare dacă revine însoţit de un avocat pentru a face plângere pentru ameninţare şi distrugere.

În lipsa unei plângeri, poliţiştii Secţiei 13 au consemnat incidentul într-un proces-verbal.

Cine este Vasile Geambazi?

Vasile Geambazi (32 de ani) este fiul Domnicăi Becali, sora lui Gigi Becali. Împreună cu tatăl său deţine oficial Clubul de Fotbal Steaua: Constantin Geambazi deţine 56% din acţiuni, iar Vasile - alte 37%, potrivit evz.ro. Acesta din urmă este director general al firmei de construcţii Arcom SA, controlată de Gigi Becali. A fost unul dintre donatorii principali ai Partidului Noua Generaţie - Creştin Democrat, condus de Gigi. Vine la toate procesele unchiului său, însă este o prezenţă discretă. El a declarat de curând pentru un ziar din Argeş: „Ce este al lui Becali este şi al nostru, că suntem o familie mare".

Mai multe