Șocant! Creator de modă, acuzat de viol

8 ianuarie 2016 14:24   Național
Ultima actualizare:

O elevă de 17 ani a trecut prin scene teribile. Fata spune că a fost luată cu forța de pe câmp și violată de un creator de modă.

La sfârșitul anului trecut, fata, care are rezultate excepționale la învățătură, a ieșit în oraș ca să se distreze cu prietenii.

La întoarcerea din club tânărul Andrei Spiridon, care este creator de modă, s-a oferit să o ducă acasă cu mașina. Nu a lăsat-o în fața casei, ci pe un câmp de la marginea orașului, acolo unde a abuzat-o sexual.

Tânărul de 29 de ani, cu şcoală de designer la Milano și atelier de confecții în Bârlad, a fost prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul Bârlad fiind suspect pentru viol.

Minora, împreună cu mama ei, s-a prezentat ieri în fața judecătorului unde a fost audiată. A povestit cum s-a petrecut totul și a participat apoi la reconstituire.

Astăzi, magistrații urmau să decidă dacă-l arestează preventiv pe Andrei sau îl cercetează sub control judiciar.

Surpriză, însă! Aseară, aproape de miezul nopții, la presiunile venite din partea familiei tânărului și a apărătorului său, eleva olimpică și-a retras plângerea, iar părțile implicate vor merge la mediator.

Deşi pare incredibil, adolescentei i s-au expus doar dezavantajele de a merge mai departe cu ancheta penală.

Potrivit rtv.ro, chiar Mihaela Talpău, avocata fetei, i-a spus că procesul poate fi de lungă durată şi că inculpatul poate scăpa cu un an, doi de puşcărie.

Astfel, bărbatul care a batjocorit-o a scăpat de învinuiri.

Mai multe