ŞOCANT. Măcelarul din Argeş a leşinat în timp ce-şi tranşa victima. Şi-a revenit şi a continuat să o taie

5 iunie 2013 5:30   Național
Ultima actualizare:

Chiar dacă în timpul reconstituirii, Florin Mânzăraru nu a arătat că ar avea vreo urmă de regret, altfel au stat lucrurile în timpul comiterii faptei.

Criminalul le-a dezvăluit poliţiştilor că şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce o tranşa pe tânăra de 36 de ani, anunţă rtv.net. Nu poate să precizeze cât timp a stat fără vlagă lângă victimă, însă spune cu siguranţă că a continuat să o măcelărească după ce şi-a revenit.

 Florin Mânzăraru (37 de ani) a indicat, mai întâi, locul în care Iuliana Neblea s-a urcat în maşina sa. Ulterior, el a fost dus la apartamentul său din oraşul Topoloveni, unde le-a spus anchetatorilor cum s-a petrecut crima.

Mânzăraru a povestit că a omorât-o pe Iuliana Neblea în maşină, apoi a dus-o în cada din baia apartamentului, unde a secţionat cadavrul. Acesta a mai spus că a violat-o pe femeie în autoturism, fără să precizeze dacă acest lucru a avut loc înainte sau după ce a ucis victima.

Într-un final, criminalul a fost dus la podul de la Căteasca, unde le-a arătat oamenilor legii cum a aruncat cadavrul femeii în râul Argeş.

Poliţiştii caută în continuare piciorul drept al femeii.

Mai multe