Șocant! S-a întins pe stradă ca să îl calce mașinile

18 martie 2019 16:44   Național
Ultima actualizare:

Scenă cutremurătoare, sâmbătă, pe un drum din Vaslui. Un bătrân a decis că nu mai are pentru ce să trăiască și a decis să își pună capăt zilelor într-un mod șocant. S-a întins pe șosea și aștepta să fie călcat de mașini. Numai că soarta a hotărât altfel. A fost observat la timp de șoferi, iar unul dintre aceștia a sunat la 112. Acum bătrânul se află în îngrijirea medicilor.

Bărbatul a povestit salvatorilor că nu mai are pentru ce să trăiască, doarece a rămas singur, copiii fiind în străinătate.

Unul dintre șoferi a povestit pentru presa locala că s-a speriat când l-a văzut pe bărbat întins pe jos. Părea mort și inițial a crezut că este victima unui accident de circulație, iar autorul fugise de la fața locului și îl abandonase pe bietul om.

A coborât din mașină și a pus mâna pe bărbat. Acesta a reacționat, atunci conducătorul auto l-a luat și l-a dus în stația de autobuz.

Numai că după puțin timp bărbatul s-a așezat din nou pe asfalt așteptându-și moartea. Un alt șofer l-a zărit din timp, astfel că omul a scăpat cu viață și de această dată. Acesta a sunat la 112 și a chemat un echipaj de prim-ajutor

A fost dus la sectia de Psihiatrie a spitalului județean.

Localnicii îl cunosc pe bărbat și spun că nu este la prima încercare de a se sinucide.

Mai multe