Șocat! Copil, sfâșiat de 25 de ori de o haită de câini

31 martie 2017 10:36   Național
Ultima actualizare:

Un copil de opt ani din Turda a fost atacat, ieri seară, de patru câini de pază. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde a fost băgat rapid în operație.

A intrat în curtea unei firme și instantaneu a fost atacat de haită. L-a culcat la pământ și a tras cu dinții de el.

Are 25 de plăgi muşcate pe faţă, torace şi membre, iar medicii s-au chinuit să-l reconstruiască aseară, timp de șase ore. Băiatul se află în continuare în stare critică, scrie news.ro.

”Un copil de 8 ani a ajuns la noi. Prezenta 20-25 de plăgi prin muşcătură la nivelul feţei, toracelui şi membrelor. Trei-patru dintre acestea erau prin smulgerea muşchiului. Când a ajuns la noi era conştient, dar a intrat imediat în sala de operaţie pentru că prezenta risc de infecţie. O echipă de trei chirurgi plasticieni l-au operat timp de mai bine de șase ore. Pacientul este în continuare în stare critică şi se pregăteşte de o nouă operaţie la nivelul membrelor”, a explicat Călin Lazăr, director medical al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj.

Cea de-a doua intervenție are loc în această dimineață. Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe