”Șofer” la 3 ani, un copil și-a lovit mama cu mașina. Ce a pățit femeia

9 iunie 2020 13:41   Național
Ultima actualizare:

La numai 3 ani, un copil din Târgu Jiu s-a urcat la volanul mașinii familiei, a reușit să o pornească și a accidentat-o pe mama sa. Femeia s-a ales cu o fractură de picior și se află internată în spital.

Câteva minute lăsat nesupravegheat și un copil de numai 3 ani a și-a băgat mama în spital. Acesta se afla împreună cu mama sa în curtea locuinței, unde era staționat și un autoturism. Copilul s-a urcat în maşină şi a reuşit să o pornească, învârtind de cheia aflată în contact. Mașina s-a pus în mișcare și a prins-o pe femeia în vârstă de 36 de ani între fântâna din curte şi maşină, fracturându-i un picior. Femeia a rămas prinsă între maşină şi fântână, pompierii fiind alertaţi pentru eliberarea acesteia, însă ea a reuşit să iasă până la venirea salvatorilor.

Autoturismul se afla în marşarier în momentul în care a copilul a învârtit cheia aflată în contact. Astfel, mama acestuia, care se afla în spatele autovehiculului a fost lovită. „ În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj,. Citat de adevarul.ro.

Femeia a ajuns la spital şi a primit îngrijiri medicale.

Citește și:

Incredibil! Copil de 5 ani filmat de tată când conduce un bolid de lux

Un clujean s-a filmat în timp ce conducea cu fetiţa de nici 2 ani în braţe: „Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu!”

Mai multe