Şoferul de TIR care a lovit două surori a mai fost implicat într-un accident cu victime

8 aprilie 2013 12:40   Național
Ultima actualizare:

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Buzău, şoferul, în vârstă de 29 de ani, din Suceava ar fi cumulat, în perioada 16 decembrie 2006 - 1 mai 2012, opt abateri la regimul circulaţiei rutiere, informează Mediafax. De asemenea, în februarie 2006, el a fost implicat într-un accident rutier cu victime, fiind trimis în judecată de Parchetul Judecătoriei Brăila.

Vineri seară, bărbatul care se afla la volanul unui TIR a accidentat două surori care traversau pe trecerea de pietoni, în localitatea buzoiană Limpeziş.

Una dintre fete, în vârstă de 15 ani, a decedat, iar cea de-a doua, în vârstă de 12 ani, a fost grav rănită, fiind transportată în comă cu un elicopter SMURD la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor spitalului, evoluţia stării de sănătate a fetei este favorabilă.

Ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, şi preşedinele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, au fost prezenţi la locul accidentului şi le-au acordat fetelor primul ajutor.

Adolescenta care a murit era elevă la Liceul de Arte din Buzău, dar şi membră a unui ansamblu folcloric. Fata provenea dintr-o familie modestă, cu mulţi copii.

Astăzi, rudele fetei decedate au mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei.

Mai multe