Șoferul de tir mort la Bradu se căsătorise acum 7 luni. Mesajul soției este cutremurător

24 octombrie 2019 14:46   Național
Ultima actualizare:

Bărbatul de 27 de ani căutat în râul Olt după ce ar fi sărit din TIR-ul care s-a lovit de un cap de pod, pe DN 1, în judeţul Sibiu, a fost găsit mort, miercuri după-amiază, de o echipă de scafandri.

Un accident grav de circulaţie a avut loc miercuri, 23 octombrie, la prima oră a dimineţii. Un TIR a lovit un cap de pod, după care a luat foc. Accidentul a avut loc în zona localităţii Bradu. Pasagerul aflat la bordul TIR-ului, un bărbat de 27 de ani, a fost căutat de oamenii legi întrucât el a sărit din autoturism la momentul producerii impactului. În acţiunea de căutare a fost implicat un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică pentru că există presupunerea că acesta ar fi sărit în râul Olt. Din nefericire, scafandrii au găsit trupul fără viaţă al bărbatului în după-amiaza zilei de miercuri. 

Soţia victimei, împietrită de durere. Ce mesaj sfâşietor a scris! 

Alexandru, în vârstă de 27 de ani, s-a aruncat în Olt în momentul prooducerii impactului, iar curenţii apei au fost prea puternici pentru el. Căsătorit de doar 7 luni, Alex a lăsat în urma sa o soţie împietrită de suferinţă, care refuză să creadă că cel cu care îşi unise destinele recent nu-i mai este alături. Ea a scris un mesaj emoţionant, pe pagina personală de Facebook, în care şi-a exprimat durerea pe care o resimte la aflarea teribilei veşti. "Bună dimineaţa, iubire! Mă pregătesc să vin după tine să te aduc acasă. Toată noaptea ai fost lângă mine. Două ore m-am odihnit, dar mă simt odihnită ca atunci când dormeam la tine în braţe. Te iubește mult zâna ta, prințul meu", a fost mesajul scris de aceasta. 

TIR-ul venea din Austria  și transporta produse lactate. Ar fi trebuit să ajungă în Ploieşti, unde marfa trebuia descărcată la unul din magazinele unui lanţ austriac.

Mai multe