Șoferul drogat, reținut pentru tentativă de omor

5 februarie 2018 7:17   Național
Ultima actualizare:

Șoferul care a provocat haos sâmbătă, 3 februarie, pe Bulevardul Dacia din Capitală, a fost reținut. Acesta a fost acuzat de soția sa că a făcut accidentul în lanț intenționat, întrucât voia să o omoare.

Tânărul de 39 de ani, care a provocat un haos de nedescris în trafic, consumase cocaină şi, pe fondul unei dispute cu soţia lu,i a intrat intenţionat în mai multe maşini oprite la semafor. În tot acest timp, în loc să fie atent la volan, el era ocupat să-şi bată nevasta. Imediat după impact, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau intersecţia. Agresorul a fost imobilizat cu greu după ce a încercat să fugă cu un taxi.

Duminică, 4 februarie, Dragoș Bîrligea a fost externat de la Spitalul Floreasca și condus spre audieri, unde a recunoscut în fața ziariștilor că a consumat droguri, dar că accidentul nu a fost produs intenționat. Acesta a fost audiat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei timp de aproape şapte ore. A fost dus în arestul Poliției Capitalei, iar luni ajunge în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Acuzațiile care i se aduc sunt tentativă de omor, consum de droguri și conducere fără permis, anunță news.ro.

Mai multe