Solistă de muzică populară, de doar 22 de ani, moartă într-un cumplit accident. Cum s-a petrecut tragedia

18 decembrie 2020 11:50   Național
Ultima actualizare:

Denisa Gog, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, Timiș, a murit joi într-un cumplit accident rutier, petrecut în localitate. Artista avea doar 22 de ani, iar familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază, în localitatea Dumbrăviţa, aflată la marginea Timişoarei. În accident şi-a pierdut viaţa Denisa Gog, o tânără de 22 de ani din Dumbrăviţa, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din localitate. Potrivit unui apropiat al Denisei, accidentul a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă, scrie Adevarul.ro.

Potrivit Poliţiei, accidentul a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie. „Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citește povestea Denisei Gog pe Adevarul.ro

Mai multe