Sora lui Sergiu Nicolaescu şi soţia regizorului sunt la cuţite, deşi locuiesc în aceeaşi casă

11 iulie 2013 16:30   Național
Ultima actualizare:

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu a declanşat un război între sora Iolanda (86 de ani) şi soţia Dana (36 de ani). Iolanda Nicolaescu susţine că Dana n-o mai ajută de când a dat-o în judecată.

Numele Iolandei Nicolaescu nu apare deloc în testamentul lăsat de fratele său, care s-a stins în ianuarie 2013, lucru care o contrariază foarte tare. „Eu nici nu exist în acest testament. Eu nu pot să cred că fratele meu nu s-a gândit la mine. Noi ne-am iubit foarte mult unul pe altul, încă din copilărie. Am avut o relaţie specială. Sergiu întotdeauna îmi spunea că, dacă va muri înaintea mea, n-am de ce să-mi fac griji, pentru că el îmi va lăsa suficient ca să trăiesc liniştită", ne-a declarat Iolanda Nicolaescu.

Sora artistului ne-a mai spus că, după ce a atacat în instanţă actul, Dana Nicolaescu s-a supărat foarte tare pe ea. „S-a supărat pe mine şi mi-a tăiat atât subvenţiile pentru mâncare, cât şi cele pentru medicamente. Am noroc cu o prietenă foarte bună, care mă ajută cu tot ce am nevoie", a adăugat Iolanda Nicolaescu.

Prietenul maestrului, regizorul Ioan Cărmăzan, sare, însă, în apărarea Danei Nicolaescu: „Eu am sunat-o pe Dana. Mi-a zis: "Nu i-am tăiat nici o subvenţie de la mâncare, nici de la medicamente. Nu-mi face plăcere că s-a deschis un proces, dar mă supun justiţiei. Şi nici nu pot să-i port pică, pentru că a declanşat această poveste». Asta era opinia Danei", a declarat, pentru rtv.net, Cărmăzan. Acesta crede că regizorul ar fi trebuit să precizeze clar în testament banii pe care soţia Dana trebuie să-i dea lunar Iolandei.

Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 83 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit în ianuarie 2013, la 83 de ani. El fusese internat la Spitalul Elias, în 26 decembrie 2012, cu dureri abdominale.

Starea lui s-a degradat treptat. În sala de operaţii, i s-a pus diagnosticul: apendicită perforată şi peritonită. Maestrul a fost operat. După intervenţie, au apărut complicaţii pulmonare şi cardiace care au dus la deces.

CITEŞTE ŞI:

Regizorul Ioan Cărmăzan sare în apărarea Danei Nicolaescu: «Ea a respectat tot ce a lăsat Sergiu şi tot ce a vrut el»

Lupta pe avere dintre soţia şi sora lui Sergiu Nicolaescu a ajuns în instanţă

Slujbă pentru Nicolaescu doar dacă îi îngroapă cenuşa

Sora regizorului Sergiu Nicolaescu întreţinută de cumnată! Vezi cine spune asta

Mai multe