Sorin Oprescu, internat de urgenţă

21 septembrie 2015 19:19   Național
Ultima actualizare:

Sorin Oprescu a fost internat în spital, în urmă cu circa 40 de minute. Primarului suspendat al Capitalei i s-a făcut rău după ce Curtea de Apel a dat publicității motivarea în cazul menținerii arestului preventiv.

Update 19.31: Sorin Oprescu a revenit în Arestul Central al Capitalei. El a fost internat o oră şi jumătate la un spital din Bucureşti.

Sorin Oprescu a fost dus la Spitalul Cantacuzino, specializat pe probleme cardiace, conform unor surse digi24.ro. 

El le-ar fi spus agenților că nu mai poate respira, spun aceleași surse, și a fost transportat cu o mașină de la Arestul Preventiv. El se afla de două săptămâni în arest preventiv.

Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu, a confirmat la Digi24 că acesta a fost des de urgență la spital, însă nu a fost informat la ce unitate de primiri urgențe.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, în urma unei decizii a Tribunalului București, decizie menținută pe 14 septembrie de Curtea de Apel București.

Potrivit DNA, în perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat și Sorin Oprescu, a înființat în administrația locală din municipiul București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlu de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului.

Mai multe