Sorin Oprescu nu are probleme de sănătate. Ajunge din nou în arest

29 septembrie 2015 9:08   Național
Ultima actualizare:

Primarul suspendat al Capitalei urmează să fie transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei, cel mai probabil marți (29 septembrie). Coronarografia la care a fost supus luni (28 septembrie), la Spitalul Universitar București, nu a evidențiat probleme grave. Sorin Oprescu nu are nevoie de nicio intervenție chirurgicală.

Sorin Oprescu va fi dus în Arestul Central al Poliției Capitalei. Avocatul edilului, Viorel Mocanu, a declarat luni că doar medicii pot decide cât de gravă este starea de sănătatea a primarului suspendat al Capitalei, relatează Mediafax.

Oprescu a fost dus sâmbătă după-amiază (26 septembrie), din Arestul Central al Capitalei la Spitalul de Urgență București, unde a fost internat într-o rezervă a Secției de Cardiologie și a fost păzit de trei polițiști.Edilul a fost internat după ce a acuzat, în reptate rânduri, dureri în piept. Unele analize au indicat suspiciunea unui infarct. Primarul suspendat al Capitalei suferă de diabet instabil cronic, tip II și a are probleme cardiace și renale. Medicii specialiști i-au făcut toate investigațiile necesare și au stabilit că nu are probleme grave de sănătate și că se poate întoarce din nou în arest.

Mai multe