Sorin Oprescu, un primar sensibil!

11 iunie 2012 17:57   Național
Ultima actualizare:

Nu s-au mai stăpânit şi şi-au dat frâu liber emoţiilor. Lacrimi, îmbrăţişări entuziaste şi gesturi nestăpânite. Aşa au reacţionat în seara zilei de 10 iunie candidaţii care au obţinut victoria în alegerile locale.

Fericit că şi-a spulberat adversarul la fotoliul de primar general al Capitalei, Oprescu nu s-a mai putut controla când a primit vizita de curtoazie a liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu. I-a îmbrăţişat cu o efuziune care a stârnit zâmbete celor din jur.

Faptul că se afla în mijlocul unei mulţimi de câteva sute de oameni nu l-a împiedicat pe Piedone să izbucnească în plâns la aflarea veştilor că a învins şi va conduce încă patru ani destinele sectorului 4.

Piedone, după ce a izbucnit în lacrimi în seara alegerilor, sau şi primarii plâng...

Când a fost sigură de victorie, singura femeie ajunsă primar al unui municipiu din România, Lia Olguţa Vasilescu şi-a abandonat hainele elegante şi a defilat în tricoul echipei de fotbal locale Universitatea Craiova şi a devenit pe loc un adevărat ultras.

Lia Olguţa Vasilescu a devenit brusc microbistă când a cucerit cetatea Băniei

Ea a promis că va lupta pentru readucerea la viaţă a echipei Universitatea.

În sfârşit, proaspătul primar al Timişoarei Nicolae Robu a fost surprins de fotoreporteri mulţumind cerului pentru victorie ca un adevărat călugăr. Şi chiar a fost miruit cu noroc pentru că în campanie nu prea a apucat să îşi susţină cauza pentru că a suferit un preinfarct.

Nicolae Robu nu a mai ştiut cărui sfânt să-i mulţumească pentru că a câştigat Timişoara

Mai multe