Sorina Plăcintă: «Am înghiţit prea mult»

2 mai 2012 17:16   Național
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce toate televiziunile o aveau în prim-plan pe senatoarea Sorina Plăcintă, plângând de mama focului, aceasta îşi explică gestul pe blogul personal.

"Sunt om. Nu există politicieni-roboţi, nici oameni de afaceri roboţi şi nici mame robot. Suntem oameni şi există momente în viaţă când simţi că nu mai poţi, că nimic nu are rost şi că, uneori, e chiar mai bine să pui un punct, să tragi o linie şi să recunoşti că te afli la capătul puterilor. Într-o zi atât de tensionată ca aceea, eu asta am simţit», a scris Plăcintă, pe blog.

Sorina Plăcintă mai precizează că atunci când a fost acuzată pe nedrept, colegii de partid nu i-au luat apărarea. "În spaţiul public am înghiţit prea mult şi nimeni din echipa mea n-a ieşit să spună, domnilor, eu o cunosc pe femeia aceasta, îi cunosc familia şi ştiu ce fel de om e», a mai scris aceasta. Fostul ministru vorbeşte şi despre Elena Udrea, care a făcut-o să cedeze emoţional: "Elena este o persoană pe care o respect. Munceşte, nu se dă în lături, încasează cu eroism aş putea spune, merge mai departe».

Mai multe