Soţia, sexy-pedelistă, soţul, poliţist-şpăgar?

20 februarie 2012 16:13   Național
Ultima actualizare:

Poliţistul sătmărean, soţul preşedintei organizaţiei de femei PDL Satu Mare care a pozat în ipostaze sexy pentru un calendar, ar fi pretins bani pentru a mijloci obţinerea unui cabinet medical, spun surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Bota, agent în cadrul Poliţiei Economice Satu Mare, ar fi solicitat mită, promiţându-i unui sătmărean că va interveni pe lângă un oficial din Consiliul Judeţean şi că-i va mijloci astfel respectivului acordarea unui cabinet medical.

Sursele judiciare nu au divulgat numele sătmăreanului care a dat banii şi nici valoarea mitei, însă afirmă că în dosar apare şi un personaj politic important din Satu Mare: un fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

Contactat de reporterul "Click!", Adi Bota a confirmat faptul că DNA îi pregăteşte ceva, însă susţine că este "o făcătură": "Când munca pe care o faci ajunge să deranjeze sistemul, sistemul te aruncă afară", a declarat Bota. Poliţistul a refuzat să ofere alte detalii cu privire la dosar, însă se consideră nevinovat.

A pozat în piele, ca Elena Udrea

Adi Bota este soţul Laurei Bota, medic stomatolog, preşedintele femeilor pedeliste din municipiul Satu Mare.

Aceasta a captat atenţia opiniei publice după ce a pozat în ipostaze sexy pentru un calendar şi un catalog de îmbrăcăminte. Laura Bota şi-a postat pozele pe pagina de Facebook şi a atras zeci de comentarii.

Mai multe