Soţia şoferului drogat, despre motivul accidentului în lanţ: «A zis că i-am pus filaj!»

5 februarie 2018 17:17   Național
Ultima actualizare:

Dragoş Bîrligea riscă ani buni de închisoare după ce a provocat un accident în lanţ pe Bulevardul Dacia. Bărbatul de 39 de ani a intrat în panică după ce a văzut în geanta soţiei un ruj. Consumase cocaină şi lucrurile au scăpat de sub control când prin cap i-a trecut că nevasta vrea să-l dea pe mâna oamenilor legii şi are asupra ei un dispozitiv cu care ar putea să-l acuze.

Şria că are afaceri dubioase şi că ar putea intra oricând pe mâna poliţiştilor! Dragoş Bârligea, şoferul BMW-ului care sâmbătă după-amiază a intrat voit în trei maşini aflate la semafor, a văzut roşu în faţa ochilor la propriu când a văzut în geanta soţiei un ruj.  

Georgiana Bîrligea a povestit la un post tv că bărbatul ar fi încercat să o omoare, acuzând-o că este mână-n mână cu oamenii legii şi că îl filează. Femeia a declarat că soţul ei a intrat în mare panică după ce a confundat rujul cu un dispozitiv de înregistare.   

"Era o chestie între noi, de ceva timp, cu omorul. Nu l-am luat în serios, este bărbatul meu, îl iubesc, l-am iubit, nu mă aşteptam la aşa ceva, dar atunci, în ziua aceea, nu ştiu, lucrurile au luat-o razna.Nu s-a întâmplat practic nimic. Am plecat într-un calm, inexplicabil calm. Să ieşim la aer, să luăm o gură de aer, era soare, frumos. Am zis OK, eu calmă de fire, ca să nu-l zgândăr. Am ieşit din casă, toate bune şi frumoase, în momentul în care a pornit maşina mi-a văzut deasupra în geantă un ruj şi s-a panicat, a zis că i-am pus filaj... te omor! Atunci a început episodul”, a povestit Georgiana Carmen Bârligea, la externarea de la Spitalul Floreasca, potrivit Digi24.ro.

Femeia a povestit că nu poate spune ce cantitate de cocaină a prizat soţul său, dar a recunoscut că a consumat şi ea. Soţia şoferului a mărturisit că a cerut ordin de protecţie faţă de Dragos Bîrligea după seara de sâmbătă. Acuzațiile care i se aduc b[rbatului sunt tentativă de omor, consum de droguri și conducere fără permis

Cei doi lucrau împreună, el fiind patronul mai multor studiouri de videochat. 

Mai multe