Soţia, suspectată că i-a despicat capul bărbatului cu un topor

19 martie 2015 22:15   Național
Ultima actualizare:

Locuitorii unui sătuc din judeţul Gorj sunt şocaţi după ce un vecin de-al lor a fost omorât cu sălbăticie. Nicolae Olteanu (54 de ani) din localitatea Bibăneşti a fost găsit, miercuri, cu capul despicat.

Toţi arată cu degetul spre soţia lui Nicolae, care ar suferi de o boală psihică. Însă, femeia le-a spus anchetatorilor veniţi la locul crimei că şi-a găsit bărbatul căzut din fânar, mort. Numai că ţeasta victimei era, pur şi simplu despicată. „Organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că Nicolae Olteanu a decedat la locuinţa sa, în condiţii suspecte. S-a stabilit că acesta prezenta multiple plăgi la nivelul capului, produse cu un obiect tăietor-despicător, posibil topor, leziuni care conduc către o infracţiune de omor. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Avem un cerc de suspecţi şi continuăm cercetările. Nu este moarte naturală, acest lucru este clar”, a afirmat procurorul Dumitru Părăuşanu, de la Parchetul Judeţean Gorj. 

Vecinii sunt convinşi, însă, că ucigaşul este chiar soţia bărbatului, mai ales, că au găsit în soba din casa familiei Olteanu o bucată din linoleumul din cameră. „Ea l-a omorât. Cu toporul l-a hăcuit, mai mult ca sigur. Era atâta sânge în camera aia! Am găsit în sobă o bucată de linoleum plin de sânge. O băgase în sobă să o ardă, să o distrugă”, a spus un localnic.

Mai multe