”Spartacus, Idolul Fetelor”, bărbatul a cărui familie a declarat război Poliției, a fost condamnat

10 martie 2021 17:28   Național
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de"Spartacus Idolul Fetelor”, pe numele său adevărat Vasile Badea, liderul revoltei anti-poliție din cartierul bucureștean Rahova petrecută anul trecut în ziua de Paște? Acum a venit și plata pentru scandalul petrecut în timpul stării de urgență: Judecătoria sectorului 5 l-a condamnat la începutul acestei săptămâni la cinci ani și două luni de închisoare pentru ultraj și perturbarea liniștii publice. Sentința nu este definitivă.

”Spartacus Idolul Fetelor” a organizat în ziua de Paște o petrecere la care și-a chemat mai multe neamuri și împreună, încălziți de aburii alcoolului au început să amenințe pe rețelele de socializare polițiștii și jandarmii. "Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu frații mei și cu nepoții mei! Cum vine prima masina, cum îi rasturnam! Asteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!", striga războinic"Spartacus"într-un clip video.

Cu cine vroia să facă revoluție”Spartacus Idolul Fetelor”

Potrivit ziare.com, după intervenția în forță a trupelor speciale, toți petrecăreții au fost luați pe sus și duși la sediul celei mai apropiate secții de poliție. După ce a fost dus la Poliție, "Spartacus" a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare unde publicase clipul războinic, un mesaj in care și-a cerut scuze pentru ce s-a întamplat: "Ami pare rău la domni politisti", a scris sfios haiducul. Au fost reținuți pe lângă Spartacus, Oradea Badea, zisă "Somerta", Gigi Constantin, zis "Bertolon", Antonio Dinca, zis "Samir", Nicusor Lider, zis "Crecea", Gloria Ion, zisa "Tarta", Veronica Calin, zisa "Gratiela" si Ștefan Stangaciu.

Sentința Judecătoriei sectorului 5 după revolta lui”Spartacus Idolul Fetelor”

După trimiterea în judecată, a urmat procesul iar acum Judecatoria Sectorului 5 a aplicat urmatoarele pedepse:

-Constantin Gigi, zis "Bertolon" - sapte ani si trei luni de inchisoare

-Vasile Badea, zis "Spartacus Idolul Fetelor", - cinci ani si doua luni inchisoare

-Nicusor Lider, zis "Crecea" - cinci ani si trei luni de inchisoare

-Antonio Dinca, zis "Samir" - un an si noua luni de inchisoare cu suspendareJudecătoria Sectorului 5 a dispus confiscarea mai multor arme folosite împotriva Poliției: coase, sape, topoare. Sentinta Judecatoriei Sectorului 5 nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

Citiți și

VIDEO Spartacus, războinicul din Rahova, a fost arestat preventiv. Cum se distra înainte să vină Poliția

VIDEO - FOTO Scandaluri violente cu bâte, lopeți și focuri de armă în București, Ploiești, Săcele și Otopeni

Mai multe