Spectacol de circ pentru 1600 de copii nevoiaşi

19 aprilie 2018 15:27   Național
Ultima actualizare:

Ziua Mondială a Circului va fi marcată, sâmbătă (21 aprilie) şi la Bucureşti, printr-un spectacol dedicat micuţilor proveniţi din categoriile sociale defavorizate. Primăria Municipiului București și Circul Metropolitan București împreună cu Primăriile de sector oferă o reprezentație a spectacolului “Băiatul care a învățat să zboare” unui număr de 1600 de copii din Capitală.

În fiecare an, de obicei în luna aprilie, 34 de ţări din lume sărbătoresc Ziua Mondială a Circului. Pentru artiştii din lumea întreagă, dar şi pentru iubitorii artei circului de toate vârstele este un eveniment care trebuie sărbătorit cu spectacole, cu multe aplauze şi multă bucurie.

Pentru această aniversare, organizată anual de Federaţia Mondială a Circului, sub înaltul patronaj al preşedintelui onorific al acesteia, Prinţesa Stephanie de Monaco, artiştii Circului Metropolitan București vor oferi timp de aproximativ 100 de minute un show de excepție în spectacolul "Băiatul care a învăţat să zboare", care conține numerede acrobație, momente spumoase de comedie precum și dresuri de cai, câini și papagali.

Mai multe