Spulberaţi de tramvaie la o oră distanţă

19 decembrie 2012 18:45   Național
Ultima actualizare:

Ghinion sau inconştienţă? Nimeni  ştie ce i-a împins pe doi şoferi de au ajuns sub roţile tramvaielor. Cert este că au încălcat regulile de circulaţie. Unul dintre ei nu s-a asigurat când a ieşit dintr-o curte, iar celălalt, care nu avea permis, a vrut să întoarcă în pasaj, cu copilul în maşină.

Nu fost o zi de marţi sau vineri 13. Cu toate astea, accidentele s-au ţinut lanţ, ieri, în Bucureşti. La diferenţă de o oră, două maşini au fost spulberate de tramvaie. La ora 11.45 o maşină de teren a intrat în Pasajul Victoriei, dinspre Şos. Nicolae Titulescu spre Bd. Iancu de Hunedoara. La un moment dat, şoferul s-a răzgândit, a sărit peste bordură şi a întors exact în faţa tramvaiului.

Pasajul Victoria, ora 11.45: Maşina de teren era condusă de un tânăr care nu avea permis

Bolidul a fost aruncat într-un stâlp. Inconştientul care a urcat la volan nu avea permis şi se afla în maşină cu iubita sa şi cu un copil de patru ani. Din fericire, nici unul nu a fost rănit. Tânărul, de 26 de ani, a fost dus la audieri şi i s-a întocmit dosar penal. Alţi doi şoferi, curioşi să vadă ce se întâmplă în pasaj, s-au ciocnit violent. Unul dintre ei a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. La ora 12.45, pe Şos.

Progresul o altă maşină avea să ajungă sub roţile tramvaiului. Şoferul a ieşit dintr-o curte, nu s-a asigurat şi s-a avântat pe calea de rulare. Din partea dreaptă a venit un tramvai şi l-a izbit în plin. Honda în care se afla a fost târâtă circa 50 de metri. Şoferul şi pasagerul din dreapta au fost descarceraţi, însă, au scăpat teferi dintre fiarele contorsionate. 

Mai multe