Știau colegii pedofilului că are un comportament ciudat? Anul trecut a agresat o femeie în secție!

8 ianuarie 2018 12:23   Național
Ultima actualizare:

Cazul polițistului Eugen Stan, pedofilul care a agresat doi copii vineri dimineață într-un bloc din cartierul Drumul Taberei, devine din ce în ce mai straniu. Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în timpul audierilor.

Se pare că pedofilul ar mai fi violat o fetiță în anul 2012 în sectorul 6 iar anul trecut a agresat o femeie care făcea scandal la sediul Brigăzii Rutiere din Strada Logofătul Udriște. Surse din poliție au declarat pentru ziarul Click! faptul că ceilalți colegi ai săi l-ar fi poreclit după această întâmplare „Violatorul”. 

Interesant este că, în cadrul Poliției, evaluarea psihologică se face la fiecare 3 ani în cadrul Poliției, iar pentru cei care conduc autovehicule, evaluarea se face anual. Pedofilul a reușit, totuși, să treacă testele cu brio și nu le-a dat nimic de bănuit colegilor, în ciuda acelui episod petrecut anul trecut. 

„Suntem năuciți. E ceva de domenoul fantasticului să avem în rândul nostru un pedofil. Practic, munca noastră de 10-15 ani s-a dus. Poliția este îngenuncheată acum, de-aia nu trebuie să generalizăm. Omul mai are o infracțiune din 2015. Nu înțeleg cum de a rezistat atâta timp printre noi", ne-a declarat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Polițiștii l-au reținut pe pedofilul care a agresat sexual doi copii în vârstă de 5, respectiv 9 ani, în liftul unui bloc. Cazul a fost preluat de către procurori și căutările au fost extinse pe o zonă de 50 de străzi. Peste 300 de polițiști au fost mobilizați pentru soluționarea acestui caz. Luni, în jurul orei 10 dimineața, pedofiul a fost reținut de către polițiști. El și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii și a mărturisit că a comis o faptă similară în anul 2015.Un detaliu incredibil despre viața pedofilului a ieșit la suprafață. El lucreză ca agent de poliție în Brigida Rutieră și a fost recunoscut de colegii săi care au văzut înregistrările făcute publice în cadrul buletinelor de știri, potrivit Digi24.

Mai multe