Sting şi-a arătat muşchii în Piaţa Constituţiei - FOTO

6 iunie 2011 19:16   Național
Ultima actualizare:

Dacă ar fi bunic, Sting ar fi unul foarte sexy. La cei 60 de ani ai săi, englezul a arătat că e în formă maximă pe scenă. Aseară, în Piaţa Constituţiei, peste 20.000 de fani l-au primit cu aplauze pe artist, aflat pentru a treia oară în România.

„Bună seara, Bucureşti” şi „Mulţumesc că sunteţi aici”, au fost primele cuvinte ale „magicianului” Sting, când a urcat pe scenă.

A glumit, şi-a aţâţat fanii, a băut apă, multă apă, şi şi-a încordat muşchii, ca un adolescent. Englezul a fost însoţit la Bucureşti de faimoasa Orchestră filarmonică din Sofia, care numără nu mai puţin de 50 de instrumentişti.

Piaţa Constituţiei a fremătat aseară, începând cu ora 20.15, când Sting a urcat pe scenă. „If I ever lose my faith in you” şi „Every little thing she does is magic” au fost primele două piese care i-au aprins pe fanii de la Bucureşti. Au urmat „English man in New York”, „Roxanne”, „Straight to my heart” şi alte 22 de melodii la fel de gustate de fani.

Sting a plecat imediat după concert la Sofia. În această seară va susţine în capitala Bulgariei un alt concert din turneul „Symphonicity 2011”.

Vezi aici o galerie foto

Mai multe