Ştire adevărată: Un porc a înjunghiat un oltean!

7 decembrie 2011 0:26   Național
Ultima actualizare:

Porcul pe care tocmai îl tăia l-a omorât pe proprietar şi abia după aceea animalul şi-a dat obştescul sfârşit. Cei adunaţi în curtea în care s-a petrecut tragedia au continuat ritualul de preparare a porcului, pentru parastasul stăpânului.

„Cei din familia Cocoş s-au trezit dis-de-dimineaţă să facă de petrecanie animalului. Păcat de ceea ce s-a întâmplat. Eu i‑am văzut când se luptau cu porcul, dar nu ştiu exact cum s-a întâmplat", a povestit Victor Mecea, vecinul de peste drum al familiei unde a avut loc tragedia, potrivit Adevărul.

Moartea lui Gheorghe Cocoş a fost una fulgerătoare, instantanee, iar personalul de pe cele două ambulanţe sosite în faţa casei n-a avut decât să constate decesul.

„Poate e un caz de acest fel la un milion! Au legat animalul de picioarele din spate, l-au pus jos şi, când au înjunghiat porcul, animalul s-a ridicat de picioarele din faţă şi când au încercat să-l pună din nou jos, porcul a lovit în gât, cu copita din faţă, pe proprietar", a spus comisarul-şef Valentin Piron, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Vâlcea

Mai multe