Studentă la Medicină, spulberată pe o trecere de pietoni din Capitală! Tânăra a murit pe loc

14 ianuarie 2015 18:21   Național
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut în apropiere de sediul Institutului Naţional de Medicina Legală "Mina Minovici" din Capitală. O studentă de care se întorcea de la cursuri a murit, miercuri, după ce a fost lovită de un TIR, chiar pe trecerea de pietoni.

Studenta la medicină, în vârstă de 22 de ani, se întorcea de la un examen pe care l-a susținut la Institutul de Medicină Legală, în jurul orei 14.00, când a fost lovită de un TIR.

Unii martori susțin că fata intenționa să traverseze strada când a fost acroșată de un TIR care inițial a intrat într-o autoutilitară, scrie adevărul.ro.

Surse din Poliţie susţin că şoferul tirului era băut, alcooltestul înregistrând o valoare de 0,29 mg/litru alcool pur în aerul expirat, mai notează aceiași sursă citată.

Poliţiştii rutieri urmează să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă şi a fost dus la audieri. Dumitru Claudiu Scarlat, în vârstă de aproape 40 de ani, este şoferul TIR-ului care a ucis-o pe studenta de la Medicină. 

Mai multe