Sub efectul drogurilor, și-a înjunghiat mama

23 septembrie 2015 20:45   Național
Ultima actualizare:

Scene șocante într-un bloc din municipiul Brașov, marți seară! Un tânăr de 24 de ani, care consumase etnobotanice, și-a bătut mama și a înjunghiat-o. În cursul zilei de marți, Vlad Ioan Boboc a scris pe contul său de Facebook diverse lucruri ciudate, care i-au mirat inclusiv pe prietenii lui.

„Ceea ce vă spun mi-a fost comunicat de Dumnezeu cel Atotputernic. Nu vor exista legi, nu vor exista arme, nu va exista rasism, nici bani, iubiți-vă între voi așa cum și Dumnezeu cel Atotputernic vă iubește pe voi toți. Oricine va șterge sau va modifica ceea ce scriu eu (Cu voia Domnului) va muri”.

Asta a scris tânărul înainte să recurgă la gestul necugetat. Spre seară, Vlad a intrat în delir, fiind convins că el este Dumnezeu și că în trupul mamei sale s-a cuibărit un demon care trebuia ucis. Așa că a luat-o la pumni, după care i-a înfipt de mai multe ori un cuțit în torace și în abdomen.

Alertați de urletele bietei femei, vecinii au sunat la 112. Victima a fost dusă la spital, iar bărbatul, încătușat. El a fost reținut și este urmărit penal pentru tentativă de omor.

Mai multe