Subiecte Informatică Bac 2015. Ce au avut de rezolvat elevii

28 august 2015 13:43   Național
Ultima actualizare:

Subiecte Informatică Bac 2015. Aproximativ 36.000 de candidaţi susţin vineri, 28 august ultima probă a examenului maturităţii, şi anume cea la alegere din specializării. Elevii de clasa a XII-a termină astfel cele două spătămâni de examene, dar nu scapă de emoţii.

Subiecte Informatică Bac 2015. Vineri, 28 august peste 36.000 de absolvenţi de clasa a XII-a vor susţine ultima probă a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat din acest an, cea la alegere a profilului şi specializării. Examenele au început la ora 09.00 şi elevii au la dispoziţie 3 ore pentru rezolvarea subiectelor.

Ştire în curs de actualizare.

Proba E. Informatică

Subiecte Informatică Bac 2015. Ce probe s-au susţinut

Proba la alegere a putut fi susţinută, în funcţie de opţiunile fiecărui candidat, la următoarele discipline: biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică şi argumentare, psihologie şi sociologie.

Subiecte Informatică Bac 2015. Afişarea rezultatelor

Prima afişare a notelor obţinute de elevii de clasa a XII-a la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat este programată pentru marţi, 1 septembrie şi se va face până în ora 16, urmând ca în intervalul orar 16:00-20:00 să poată fi depuse eventualele contestaţii. Soluţionarea acestora se va face în datele de 2 şi 3 septembrie, urmând ca vineri, 4 septembrie să fie afişate rezultatele finale.

Subiecte Informatică Bac 2015. Sesiunea de vară, un succes

În acest an prima sesiune a examenului de Bacalaureat a fost una mult mai bună decât cea din anul precedent. Potrivit rezultatelor înaintate de Ministerul Educaţiei 67.9 % dintre cei înscrişi pe listele de examen au promovat, procentul fiind cu şapte procente mai mare decât cel din 2014.

Mai multe