Suceava: A plonjat cu BMW-ul în apă, apoi a venit băut la locul accidentului să reclame că i-a fost furată mașina

8 iulie 2020 12:13   Național
Ultima actualizare:

La 19 ani, un sucevean a vrut să scape basma curată după ce a provocat un accident de circulație. Aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul mașinii, a lovit un alt autoturism, a plonjat în albia unui pârâu, apoi a fugit de la locul faptei.

Avea și motive să dispară de la locul accidentului: nu deținea permis de conducere, mașina era neînmatriculată și era și băut. Totul s-a petrecut luni seară, în zona Tărnicioara din comuna Ostra, scrie obiectivdesuceava.ro. Pe drumul județean 177A, un șofer de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un BMW ce venea din sensul opus. Șoferul acestuia din urmă a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Imediat, șoferul din Audi a coborât în albia pârâului să vadă dacă poate acorda primul ajutor șoferului din BMW, însă nu a găsit pe nimeni la mașină, așa că a chemat poliția. Imediat după sosirea oamenilor legii, la locul accidentului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, băut și fără permis de conducere, care a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus pentru că i-a fost luat din curtea locuinței în timp ce el dormea. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.

Ancheta a demonstrat că la volan fusese chiar el, însă voia să scape nepedepsit. Planul i-a fost dejucat de polițiști, care îl cercetează acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg alcool pur în aerul expirat.

Citește și:

Moarte cumplită în Capitală: s-a înecat în maşină, în râul Dâmboviţa

A testat lacul înghețat cu mașina. Scenele care au urmat au făcut înconjurul Internetului

Mai multe