Suceava: O tânără a murit după ce a căzut cu maşina în râul Bistriţa

28 iunie 2013 12:27   Național
Ultima actualizare:

O tânără de 23 de ani din Câmpulung Moldovenesc a murit, iar un bărbat a fost rănit uşor, după ce autoturismul în care se aflau a căzut de la o înălţime de aproximativ şapte metri, în albia râului Bistriţa, transmite corespondentul MEDIAFAX

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul s-a produs joi seară, pe DN17 B, în oraşul Broşteni, după ce un autoturism în care se aflau o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 26 de ani a ieşit de pe şosea, într-o curbă, şi s-a răstunat pe partea stângă, căzând de la o înălţime de aproximativ şapte metri, în albia râului Bistriţa.

În urma impactului tânăra a murit pe loc, în timp ce bărbatul a suferit răni uşoare. Acesta le-a declarat poliţiştilor că la volanul maşinii se afla tânăra, care nu avea permis de conducere, însă anchetatorii au suspiciuni cu privire la persoana care conducea autoturismul în momentul producerii accidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai multe