Sultana, vrăjitoarea care vrea să îşi facă partid: «Am să interzic etnobotanicele!»

22 martie 2012 16:22   Național
Ultima actualizare:

Pe un eşichier politic şi-aşa complicat, o nouă formaţiune vrea să-şi facă loc: cea pe care o va înfiinţa o vrăjitoare!

"Vreau să deţin două puteri: cea de a prezice şi cea de a decide ceva pentru români", a spus încrezătoare Sultana, pentru emisiunea "Drept la ţintă". Ce-i drept, până să ajungă în Parlament, aşa cum visează, ar trebui să se pună la punct cu limba română, cât timp nu a "ghicit" forma corectă a unor cuvinte: "Vreau să fiu o femeie puternică, politiciancă... Sunt hotărâtă să triumfez". Şi la acordul subiectului cu predicatul mai are de lucrat: "Uniunea Europeană urăsc ţiganii", a mai scăpat ea un porumbel.

În schimb, are planuri mari: "Sunt un partid mic, dar voi deveni unul mare şi puternic. Primul lucru: o să interzic etnobotanicele", a afirmat Sultana, care îşi doreşte "o viaţă mai bună pentru etnia romă". "Nu neg că au fost mulţi răufăcători, dar nu toţi suntem aşa. Noi suntem ţigani argintari", a explicat vrăjitoarea.

Sultana promite să-şi folosească şi în Parlament puterile oculte pe care pretinde că le-ar avea: "O să-i citesc din ochi pe toţi deputaţii şi n-o să le dau voie să facă rău. Eu fac vrăji, le împiedic picioarele şi mâinile", s-a lăudat ea. Potenţialii colegi din Legislativ mai au un motiv de îngrijorare: "O să fac lege ca parlamentarii să nu mai doarmă", i-a ameninţat ghicitoarea.

Mai multe