Supermaşina de la Click! a plecat la Brăila

11 aprilie 2019 18:29   Național
Ultima actualizare:

O zi ploioasă şi friguroasă a devenit însorită pentru o cititoare Click! din Brăila, după ce a aflat că a câştigat marele premiu al concursului Click!Mania, o maşină Dacia Sandero de culoare albă. Gabi-Dana Băbeanu a cumpărat Click!, a răzuit şi a câştigat.

De 10 ani face parte din ”poporul Click!”, cititorii celui mai vândut cotidian din România. Gabi-Dana Băbeanu e profesoară de chimie, are 57 de ani şi nu are carnet de conducere. Participă regulat la concursul Click!Mania şi a fost sigură că o să câştige. Până acum cel mai mare premiu câştigat a fost la loz în plic - 3 lei. Credea că nu are noroc, dar cum speranţa moare ultima, nu s-a lăsat niciodată şi uite că tocmai ziarul ei preferat, Click! i-a răsplătit perseverenţa. ”Tot timpul am sperat că o să obţin maşina. Acum trebuie să fac şi şcoala de şoferi ca să pot să conduc premiul primit. Nu o vând şi o păstrez pentru mine. Nu sunt speriată de ideea de a învăţa la vârsta mea pentru permisul de conducere, de fapt de ieri m-am şi apucat. Primele lucruri despre care am citit sunt semnele rutiere, despre curbe şi trecerile la nivel cu calea ferată”, ne-a povestit fericita câştigătoare. „O să fiu un conducător auto prudent”, promite Gabi-Dana Băbeanu.

Nu îşi face probleme că nu o să obţină permisul de conducere pentru că toată viaţa nu a ratat nici un examen. Gabi-Dana Băbeanu are o poveste de viaţă deosebită. E născută în Caracal, a copilărit în Târgu-Jiu şi Buzău, a făcut facultatea la Iaşi unde şi-a cunoscut soţul. A venit la Brăila unde acesta era inginer şi aici a rămas. Acum este singură, dar are maşină şi o să poată să viziteze toate locurile dragi. Deşi nu are copii, nu o să străbată ţara singură, o să călătorească cu mama ei, fiinţa cea mai dragă.

Familia câștigătorilor Click!MANIA crește în fiecare an! La cel mai iubit concurs din presă s-au câștigat, până acum, 19 mașini, pe lângă miile de premii în banii gheață! Nu rata edițiile viitoare ale concursului nostru! Vom reveni cu multe surprize.

Mai multe