Suspectul în cazul atacurilor de la Timişoara: «Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile»

16 august 2011 16:29   Național
Ultima actualizare:

Poliţiştii l-au prins pe agresorul celei de-a treia femei înjunghiate azi pe străzile oraşului. În acest moment, oamenii legii fac cercetări pentru a afla dacă bărbatul pe nume Aurel Mândrilă are legătură şi cu celelalte agresiuni petrecute în cursul zilei de azi la Timişoara.

UPDATE ora. 19.30 Agresorul şi-a recunoscut vina în toate cele trei cazuri de înjunghiere. Gheorghe Jurconi, poliţistul local care l-a prins pe Mândrilă, spune că acesta i-a declarat motivele pentru care a devenit violent. "Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", ar fi mărturisit Aurel Mândrilă, agresorul.

Aurel Mândrilă avea un cuţit şi mănuşi de plastic asupra sa în momentul în care a fost reţinut de o patrulă a Poliţiei Locale.

Agresorul are 33 de ani, este din Mehedinţi, şi tocmai ieşise din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă de 10 ani pentru o crimă violentă comisă în 2001, în Bacău. Acesta a recunoscut că a înjunghiat mai multe femei în cursul zilei de astăzi.

Individul a fost reţinut de poliţişti după ce a înjunghiat în spate o tânără de 23 de ani care îşi plimba câinele în zona Cetăţii din Timişoara, a treia femeie înjunghiată luni în oraşul de pe Bega.

Întrebat de jurnaliştii prezenţi de ce a făcut asta, făptaşul a spus "am să vă explic mai târziu".

Vezi aici o GALERIE FOTO!

FOTO: Sebastian Tătaru

Prima victimă a fost Ruxandra Adam, de 23 de ani din Timişoara. Ea a fost înjunghiată în stomac de o persoană necunoscută şi lăsată într-o baltă de sânge. În timp ce necunoscutul încerca să se facă nevăzut, martorii oculari sunau disperaţi la 112. Iniţial, poliţiştii au crezut că Ruxandra Adam practica prostituţia, dar fata le-a spus că are contract de muncă, lucrează la o firmă privată şi mergea să se întâlnească cu medicul de familie.

"Nu m-am prostituat în viaţa mea. Pur şi simplu a venit nebunul şi a băgat cuţitul în mine. Nu ştiu cu ce i-am greşit, nu i-am făcut nimic rău", le-a spus Ruxandra Adam poliţiştilor. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara, iar medicii au băgat-o pe tânără direct în operaţie. Ruxandra Adam

A doua victimă este o angajată a Apelor Române Banat. Irina Georgescu, de 45 de ani, se pregătea să intre în casa scării când a fost înjunghiată în spate. Poliţia şi Ambulanţa au fost chemate de urgenţă în zona Circumvalaţiunii din Timişoara. Femeia a fost internată la secţia de Reanimare a Spitalului Municipal din Timişoara.

Irina Georgescu

Mai multe