Suspectul în jaful de 100.000 de euro de la casa de schimb s-a predat!

22 martie 2012 6:39   Național
Ultima actualizare:

Costel Runcescu, bărbatul suspectat că ar fi participat la înşelăciunea în urma căreia 100.000 de euro au fost furaţi luni de la casa de schimb valutar din zona Unirii, s-a predat azi-noapte, în jurul orei 03.00. Bărbatul susţine că este nevinovat.

Bărbatul s-a prezentat la secţia de poliţie nr. 10 din Capitală şi le-a spus poliţiştilor că el este cel căutat, însă a ţinut să menţioneze că este nevinovat.

De mai bine de trei ore, bărbatul este audiat de către poliţişti. La sfârşitul audierilor, anchetatorii vor decide dacă vor emite pe numele lui o ordonanţă de reţinere.

Potrivit postului de ştiri România TV, bărbatul s-a prezentat la secţia de poliţie cu două bagaje în care avea haine şi mâncare. Acesta şi-a schimbat înfăţişarea: s-a tuns şi s-a bărbierit.

El susţine că i-a fost înscenat totul. "O tevatură de-a dânşilor, poate o spălare de bani", a comentat acesta când a fost întrebat despre ce ar putea fi vorba. "Dacă aveam 100.000 de euro, nu mai eram aici, în faţa dv.", a mai spus el.

Femeia suspectă că ar fi luat parte la înşelăciune a fost prinsă, ieri, în Slobozia şi adusă în Capitală pentru cercetări. Aseară, în jurul orei 23.00, un ordin de reţinere a fost emis pe numele acesteia. Astăzi, ea va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi:

Ei au furat 100.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar! Îi recunoşti? - VIDEO

Femeia care a furat 100.000 de euro dintr-o casa de schimb valutar a fost prinsă

S-au dat drept inspectori şi au dispărut cu 100.000 €

Mai multe