Tânăr reținut pentru tentativă de viol și înjunghiere

15 mai 2015 14:28   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiștii prahoveni vineri dimineață, după ce cu o noapte înainte a încercat să violeze o adolescentă de 13 ani, din vecini. Tânărul l-a înjunghiat cu un cuțit pe fratele fetei, care a sărit să o apere de agresor.

Polițiștii prahoveni spun că incidentul care i-a pus pe jar s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, în comuna Mărginenii de Jos. Un bărbat de 32 de ani a fost dat în urmărire, după ce a intrat în casa unor vecini și a încercat să violeze o adolescentă de 13 ani. Când fata a început să țipe, fratele ei a sărit în ajutor. Băiatul a suferit răni la cap, urechi și torace după ce agresorul l-a atacat cu un cuțit. Imediat după atac, bărbatul a fugit, dar a fost găsit câteva ore mai târziu de oamenii legii, scrie Mediafax.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești și a fost operat în zona toracelui. Medicii spun că arma agresorului i-a atins un plămân.

Ancheta e coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, care a cerut un mandat de arestare preventivă pe numele agresoruui.   

Mai multe