Tânăra care a obţinut despăgubiri de 1 milion de euro a dat din nou în judecată CNADNR!

9 iulie 2014 11:44   Național
Ultima actualizare:

Georgiana Ghegeliu, tânăra din Constanţa care a câştigat, de curând, un milion de euro daune morale de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, după ce şi-a pierdut o mână într-un accident, a deschis un nou proces împotriva instituţiei.

Acţiunea a fost depusă de avocatul tinerei în data de 2 iulie, la Tribunalul Constanţa, potrivit atitudineaonline.ro.

Georgiana Ghegeliu din Constanţa a rămas fără o mână, în 2006, a doua zi de Crăciun. Tânăra se afla în maşina condusă de prietenul ei, în drum spre Braşov. La un moment dat, şoferul a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism, rămas până azi neidentificat, care a pătruns pe contrasens, dar a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera, a secţionat mâna fetei, iar la spital medicii au fost nevoiţi să amputeze braţul tinerei.

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că CNADNR este vinovată pentru producerea accidentului şi a obligat compania de stat la plata sumei de 1 milion de euro, despăgubiri. Imediat după sentinţă, instituţia a anunţat, printr-un comunicat de presă, că i-a virat Georgianei banii în cont.

La numai câteva săptămâni de la pronunţarea instanţei, constănţeanca a depus o nouă acţiune, la Tribunalul Constanţa, cu obiectul „pretenţii”. Dosarul a fost înregistrat pe 2 iulie, la secţia civilă. Tânăra nu doreşte să vorbească, momentan, despre această acţiune. „Nu aş vrea să vorbesc despre această acţiune, deocamdată. Sunaţi-l pe avocatul meu şi vă poate da mai multe detalii”, a spus  Georgiana.

Mai multe