Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime! S-au cunoscut pe rețelele de socializare

13 iunie 2020 17:23   Național
Ultima actualizare:

Caz șocant în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, după ce o minoră în vârstă de 17 ani a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat în vârstă de 45 de ani, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Individul a fost condamnat în trecut pentru 5 crime.

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat vineri seara, 12 iunie, o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin.

Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune pentru acest lucru. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994, însă eliberat ulterior, înainte de termen. 

Bărbatul a stropit-o cu benzină pe tânără și i-a dat foc mai apoi. Acesta a fost prins de poliție, chiar dacă a fugit de la fața locului, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea socială și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru Mediafax, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Se pare că fratele victimei a fost cel care a intervenit și a reușit să stingă focul. După ce tânăra a depus plângere împotriva bărbatului pentru agresiune și viol, aceasta a fost plasată într-un centru de asistență socială, tocmai pentru a se afla în siguranță, însă luată ulterior de acolo de familie, după două zile. 

Supărat că tânăra a depus plângere la poliție împotriva sa, individul a mers vineri seara la locuința adolescentei, unde aceasta stătea alături de fratele și bunica sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Tânăra de 17 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 45 ani pe o rețea de socializare. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat anul trecut în luna mai, potrivit Digi24.

Mai multe