Tânără de 35 de ani din Prahova, ucisă de iubitul gelos. Motivul absurd pentru care bărbatul a omorât-o

5 octombrie 2020 16:17   Național
Ultima actualizare:

O tânără din Ploiești și-a găsit sfârșitul în mâinile celui alături de care intenționa să-și refacă viața, după un mariaj eșuat. Când a aflat că iubita sa fusese căsătorită și mai are și doi copii, noul partener al Florentinei a turbat de furie. A ștrangulat-o pe femeia de care era îndrogostit, a lovit-o cu pumnii până la ultima suflare, apoi i-a aruncat cadavrul într-o prăpastie.

Pentru că i-a ascuns noului iubit trecutul său, Florentina Mădălina Niţoc a plătit cu viața. Sâmbătă dimineață, cadavrul Florentinei Mădălina Nițoc (35 de ani) a fost descoperit într-o prăpastie din comuna Cosminele, rudele căutând-o de la începutul săptămânii trecute. Cel care este acuzat de uciderea femeii este chiar iubitul ei, Cristian Florin A.

A omorât-o pentru că i-a ascuns trecutul amoros

Atunci când a aflat că femeia de care era foarte îndrăgostit a mai fost căsătorită şi are şi doi copii, bărbatul și-a ieșit din minți. Și-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie. Deși nu era cunscut în comună drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, acesta nu s-a mai putut controla. Surse judiciare susţin că femeia a fost lovită cu pumnii şi ştrangulată până şi-a dat ultima suflare, apoi aruncată într-o râpă, situată într-o zonă greu accesibilă, împădurită, de la ieşire din comuna Cosminele către Vărbilău, scrie adevarul.ro. Cristian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse.

Dată dispărută din 1 octombrie

Poliţia Prahova a anunţat public dispariţia Florentinei, joi, 1 octombrie, deşi rudele femeii solicitaseră ajutorul poliţiştilor încă din data de 29 septembrie. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă, 3 octombrie, dar conform unor surse, crima s-a petrecut vineri, 2 octombrie, în urma unei discuţii aprinse pe care femeia a avut-o cu partenerul ei.Cadavrul Florentinei a fost găsit în prăpastie chiar de către poliţişti. Aceştia investigau dispariţia ei şi l-au audiat, printre alţii, inclusiv pe bărbatul cu care femeia avea o relaţie. El şi-a recunoscut fapta şi le-a indicat anchetatorilor locul unde a aruncat cadavrul. 

Citește și:

Crimă pasională într-o localitate din Dâmbovița. O amantă de 81 de ani și-a omorât iubitul de 76 de ani

Bărbatul care și-a omorât soția, într-un apartament din sectorul 3, s-a predat

Mai multe