Tânără moartă în condiţii suspecte după o operaţie estetică!

15 septembrie 2018 10:15   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant la o clinică de estetică din Bucureşti. O tânără de 29 de ani a murit după o operaţie de lipoaspiraţie pe care a făcut-o în Capitală. Femeia nu s-a mai trezit din anestezie, iar medicii nu îşi explică de ce nu a putut fi resuscitată. Familia pacientei este revoltată şi suspectează că ceva straniu s-a petrecut pe masa de operaţie.

O tânără a murit în condiţii suspecte la o clinică privată din Bucureşti. Rodica Vasile avea 29 de ani şi a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după intervenţia chirurgicală. Medicii nu-şi explică ce s-a întâmplat, dar familia suspectează că ar avea legătură cu anestezia. Parchetul a deschis dosar de ucidere din culpă.

Tânăra lucra la Londra şi venise special în ţară pentru a se supune acestei operaţii de înfrumuseţare. Ea i-a spus mamei sale că îşi tratează nişte dureri abdominale, dar în fapt femeia a fost supusă unei lipoaspiraţii. "Medicii ne-au spus că operaţia s-a încheiat cu succes, dar fata nu se trezeşte din anestezie", a povestit în lacrimi mama tinerei. Înainte de a intra în sala de operaţie, tinerei i s-au recoltat analize de sânge şi i s-au făcut o electrocarduiogramă şi o radiografie pulmonară, investigaţii care nu ar fi arătat că suferă de vreo problemă de sănătate. Două ore s-au chinuit medicii să o readucă la viaţă, dar manevrele de resucitare nu au avut efect. "După ce a murit medicii mi-au adus lire sterline în valoare de 45 de milioane de lei, cât ar fi costat operaţia", a mai spus îndurerată mama tinerei. 

Rodica Vasile voia să-şi modeleze abdomenul pentru că îşi dorea să arate bine înainte de o petrecere în familie. Femeia avea un fiu de 14 ani. 

Mai multe