Tânăra mutilată de pistolar a fost operată la pleoape

22 august 2014 20:56   Național
Ultima actualizare:

Zi plină de speranţă pentru tânăra din Bucureşti, împuşcată în ochi la sfârşitul anului trecut. Daniela Borz a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. Medicii i-au refăcut pleoapele, iar în curând îi vor putea pune o proteză provizorie.

Au trecut deja nouă luni de când Daniela trăieşte un adevărat coşmar. Rămasă fără un ochi din cauza tânărului teribilist care a împuşcat-o direct în faţă, viaţa fetei s-a schimbat complet.  A fost nevoită să suporte o durere cumplită, să se obişnuiască să se descurce doar cu un ochi.

Nu a renunţat însă să spere că într-o zi nu va mai fi atât de diferită. Aşa că Daniela s-a lăsat pe mâna medicilior de la o clinică privată. După ce în februarie a ajuns pe masa de operaţie pentru prima intervenţie chirurgicală reparatorie, ieri tânăra de 23 de ani a suportat o altă intervenţie. 

De data aceasta medicii i-au reconstruit pleoapa inferioară cu ţesut de la pleoapa superioară, operaţia durând mai bine de două ore.  Daniela a trecut cu bine şi peste acest hop şi deja a început să se gândească la următoarea intervenţie, care va avea loc până de Crăciun. Şi asta pentru că va avea în câteva luni o proteză provizorie, cea finală putând fi pusă abia peste doi ani.      

Pe 23 noiembrie, Daniela Borz a fost împuşcată în ochi de Mihai Chiriţă. Tânăra a sărit să-şi apare tatăl, atacat din toate părţile în faţa unui magazin din cartierul Militari. Pistolarul a fost trimis după gratii, iar Daniela Borz vrea pentru trauma suferită despăgubiri morale şi materiale, în valoare de un milion de euro.

Mai multe