Tânăra ucisă de vecinul obsedat de ea a fost înmormântată

4 martie 2015 22:11   Național
Ultima actualizare:

Tânăra de 26 de ani, din Mediaş, ucisă de vecinul care era obsedat de ea, a fost înmormântată, ieri, în localitatea natală Richiş, judeţul Sibiu. Îmbrăcată în rochie de mireasă, purtând verighetă pe deget şi cu un buchet de flori în mâini, Simona Lasca a fost condusă pe ultimul drum de circa 200 de persoane.

În loc de nunta cu iubitul ei, care urma să aibă loc anul acesta, ieri, Simona a avut parte de o înmormântare. În drumul spre cimitir, la căpătâi i-au stat mereu mama, tatăl şi sora, sfâşiaţi de durere. „Dragul mamii, dragul mamii, nu te du”, îşi striga suferinţa mama Simonei. Nimănui nu-i venea să creadă că fata cuminte şi credincioasă a plecat dintre ei. „Lasă în biserica noastră un loc gol, care era ocupat cu dragoste, cu credinţă de o tânără care a făcut cinste parohiei noastre”, a spus preotul Marius Băcilă, după slujba de înmormântare. Simona a fost ucisă, duminică seară, de un vecin de bloc.

Ionel Loza (31 de ani) o urmărea zilnic, îi trimitea mesaje pe telefon şi îi lăsa bileţele în uşă. După ce a înjunghiat-o în piept pe Simona, Loza a vrut să se sinucidă în acelaşi mod, dar n-a reuşit. El a fost operat, iar anchetatorii aşteaptă acum să fie externat pentru a da socoteală în faţa legii.

Mai multe