Țara geme, dar ei petrec! Liderii PSD, petrecere de pomină la Vila Lac

7 noiembrie 2017 17:20   Național
Ultima actualizare:

Zeci de mii de români ies în stradă pentru a-și striga nemulțumirea față de trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, dar guvernanții îi ignoră în totalitate! Mai mult decât atât, se pare că liderii PSD plănuiesc o petrecere de pomină marți seara, pe 7 noiembrie.

„Câinii latră, ursul merge”, spune o zicală românească, ce pare să se potrivească precum o mănușă în aceste zile, când Guvernul Tudose nici nu vrea să audă nemulțumirile oamenilor din stradă. Știri pe surse relatează că liderii PSD au o întâlnire marți seara, în mare secret, la Vila Lac, unde vor discuta despre proiectele politice, dar se va da și o petrecere de pomină. Trebuie amintit de altfel, că miercuri, 8 noiembrie, va fi onomastica premierului Mihai Tudose.

Cu alte cuvinte, PSD-iștii vor mai discuta, printre un păhărel de șampanie și o gustare, subiecte precum modificările Codului Fiscal, dar și despre anunțatele proteste de miercuri.

Pe 7 noiembrie, premierul Tudose a anunțat că miercuri va avea loc ședința de Guvern, iar modificările Codului Fiscal, inclusiv transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, vor fi adoptate prin Ordonanță de Urgență.

Mai multe