Tăriceanu, audiat în dosarul retrocedărilor

15 aprilie 2016 21:07   Național
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu a venit ieri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor în dosarul restituirilor ilegale de proprietăți care au aparținut lui Carol al II-lea.

În același dosar sunt inculpaţi Remus Truică și Prinţul Paul. După o oră și jumătate în care a răspuns întrebărilor puse de procuror, Călin Popescu Tăriceanu a ieșit din sediul DNA Brașov.

“Am fost citat în calitate de martor, într-un dosar. Am răspuns întrebărilor procurorului, dar având în vedere că dosarul de urmărire penală nu este public, nu am să fac alte declarații”, a spus preşedintele Senatului.

La audieri a fost prezent şi avocatul omului de afaceri Remus Truică. După audieri, acesta a declarat că mărturia lui Tăriceanu nu schimbă cu nimic situația actuală a dosarului. “Și-a făcut datoria civică de a aduce la cunoștință aspectele pe care le-a perceput în perioada 2007-2009 legat de mai multe persoane. A fost o declarație simplă, la obiect, fără ramificații. Mai multe nu vă pot spune”, a declarat avocatul Bogdan Cimbru.

Mai multe