Tatăl celor doi copii abuzați în lift de un pedofil face un apel disperat

6 ianuarie 2018 11:37   Național
Ultima actualizare:

Poliția este în căutarea unui suspect care a abuzat doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei, din Capitală. Pedofilul a atins-o indecent pe fetiță, iar apoi s-a făcut nevăzut. Tatăl copiilor a povestit trauma prin care au trecut micuții.

Fetița de cinci ani care a fost atinsă în zone nepermise de pedofil nu a realizat pe deplin ce s-a ântâmplat, dar frățiorul ei, în vârstă de nouă ani, este speriat, spune tatăl copiilor.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin și le-a ținut ușa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliția și ea (fetița, n.r.) a început să detalieze. Fata nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prin repede, sunt școli, grădinițe în zonă. Vreau să fac niște afișe, să vedem dacă îl cunoaște cineva de pe la blocuri. Să anunțe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi”, a declarat tatăl copiilor conform Digi24.

De asemenea, soția bărbatului susține că l-a mai văzut pe suspect în cartier: „Soția a văzut imaginile și prima reacție a fost: «L-am mai văzut pe omul ăsta undeva!» , că era la magazin, la școală, că l-a mai văzut. De dimineață tremur, nevastă-mea e și mai și...”, a mărturisit tatăl micuților.

Autoritățile au întocmit deja un dosar penal. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă între doi și șapte ani de închisoare.

Mai multe