Tatăl ei ameninţă România cu bombe!

4 octombrie 2012 16:16   Național
Ultima actualizare:

Yasmin Fostok, 27 de ani, fiica unuia dintre liderii militanţi islamişti - care tocmai a ameninţat România cu atentate terorioste - se dezbracă prin cluburile de noapte din Marea Britanie.

Tânăra rebelă duce o viaţă pe care vrea s-o ţină cât mai secretă, după ce s-a revoltat împotriva tatălui, musulman fanatic, care condamnă depravarea Vestului.

Ea lucrează în Londra, dansând la bară sau în cuşti în cluburile de noapte. Tânăra petrecăreaţă, care şi-a părăsit familia în urmă cu patru ani, a spus că nu se înţelege cu tatăl său. În copilărie, Yasmin respecta cu stricteţe religia lui Omar Bakri. Ea a plecat de acasă după ce s-a căsătorit, însă a divorţat între timp, presa scriind despre lungul şir de iubiţi pe care i-a avut de atunci.

Tatăl ei, şeicul Omar Bakri, care are o avere de circa un milliard de dolari, a declarat că România, alături de Bulgaria, reprezintă o ţintă legitimă, argumentul fiind acela că cele două state participă cu trupe la războiul din Afganistan.

Într-un interviu acordat ziarului "24 Chasa", sirianul a susţinut că România este un tărâm islamic care va trebuie recuperat de musulmani, trimiterea fiind la faptul că Balcanii s-au aflat sub ocupaţie otomană pentru mai bine de patru secole.

"Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia", a declarat Omar Bakri, precizând că prin prisma colaborării cu Israelul, Bulgaria şi România pot deveni ţinte teroriste.

Reprezentanţii SRI ne-au asigurat că România nu reprezintă o ţintă pentru teroşti.

18 iulie 2012- Atentatul de la Burgas, comis de un terorist-sinucigaş

Opt persoane au fost ucise şi 32 de oameni au fost răniţi într-o explozie care a vizat un autocar cu turişti israelieni în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas.

Explozia a fost comisă de un terorist-sinucigaş. Martorii oculari au declarat televiziunilor israeliene că o persoană s-a urcat în autobuz, apoi a urmat o explozie extrem de puternică. La bordul autocarului în care s-a produs explozia erau aproximativ 40 de turişti israelieni.

Mai multe