Tatăl fetiţei aruncate din taxi: «Voi avea grijă de ea ca de ochii din cap»

13 octombrie 2012 17:33   Național
Ultima actualizare:

Fetiţa de un an şi jumătate aruncată de mama ei dintr-un taxi a ajuns acasă. Micuţa a fost externată ieri de la spitalul “Marie Curie” din Capitală şi a plecat spre Timişoara alături de tatăl şi de unchiul ei.

"Maria se simte acum bine, dar mai plânge uneori seara, când îşi aminteşte de mama ei, care i-a făcut rău". Asta a spus Radu Ovidiu Bugariu, ieri, la spital, la externarea fiicei sale. Bărbatul a mărturisit că, dacă mama va fi decăzută din drepturi, doreşte ca fetiţa lui să rămână la el. "Toată familia aşteaptă copilul şi este nerăbdătoare să-l vadă. Va avea tot ce-i trebuie şi vom avea grijă de ea ca de ochii din cap. O să-i deschid şi un cont pe Facebook, iar cine vrea să vorbească cu ea e binevenit", a spus tatăl Mariei.

Acesta a fost audiat vineri la Poliţia Capitalei şi a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe Aniţa Bar, femeia cu care are copilul, pe internet. S-a întâlnit cu aceasta de patru-cinci ori în decurs de două luni, dar femeia nu i-a spus niciodată numele ei real. Aniţa Bar s-a despărţit de el fără să-i spună că e însărcinată, comunicându-i acest lucru abia după ce fetiţa s-a născut.

El a recunoscut copilul şi a contribuit cu bani la creşterea lui. În prezent, este casnic şi locuieşte într-un sat de lângă Timişoara, după ce timp de 10 ani a lucrat ca învăţător. Fosta grefieră de la Curtea de Apel Oradea, care joi şi-a aruncat copilul de pe Podul Grant din Capitală, rămâne internată în continuare la Spitalul de Psihiatrie.

Mai multe